• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Hestgarden indskibes i Korsør havn for at begive sig til krigsskuepladsen (1888)

Af Otto Bache (1839 - 1927, Roskilde)

Størrelse (cm)
Stor 120 x 80
8320 DKK
Kæmpe 150 x 100
12990 DKK
Mega 180 x 120
18710 DKK
Detaljegrad
A+
10450 DKK
A
8320 DKK
B
7130 DKK
Pris 8320 DKK
Beskrivelse
Originalversion af Otto Baches kendte maleri 'Hestgarden indskibes i Korsør'. Motivet fortæller historien om, hvordan danske tropper blev transporteret fra Sjælland til Korsør som led i Treårskrigen, der foregik fra 1848-50. Dette var en stor transportopgave, hvor dampskibe måtte bugsere færgesmakker eller andre sejlskibe, og Otto Bache har i form af sit detaljerede maleri af selve udskibningen været med til at gøre den vigtige transportopgave kendt af eftertiden.

1) Hvilken detaljegrad skal jeg vælge?

Detaljegrader A+, A og B: Vælg detaljegrad efter hvilke forventninger du har til maleriets detaljegrad. Se retningslinjer neden for.

 

A+: Kunstneren vil yde sit optimale og bruge ekstra kræfter og tid på at få så mange af de helt små detaljer med som muligt, og i det hele taget gengive maleriet og dets farveskala så præcist som muligt. Ved højt detaljerede malerier, vil man få meget ud af at vælge detaljegrad A+, der udnytter vores maleres evner til det yderste. A+ er en ekstra høj detaljegrad som du kun finder hos SCHOW KARLSEN ART.

 

A: Detaljegrad A er vores standardkvalitet. Dette er stadig en høj kvalitet, og detaljegrad A vil kunne tilfredsstille de fleste af vores kunders krav. Er man i tvivl om, hvilken detaljegrad man skal vælge, vil vi oftest anbefale at vælge detaljegrad A.

 

B: Malerier i en detaljegrad B passer bedst til malerier, hvor detaljegraden er lav i forvejen. Man kan godt vælge et detaljeret maleri i en detaljegrad B, men så skal man indstille sig på at gå glip af mange detaljer, og udtrykket vil afvige mere fra originalen.

 

Se også vejledende video omkring valg af detaljegrad her:

 

2) Er det originalen eller reproduktionen jeg kigger på?

Billederne på vores produktsider er originalerne. For at se eksempler på reproduktioner vi allerede har lavet, kan du besøge vores demonstrationsside for reproduktioner. Du kan også besøge vores Facebook-side.

 

3) Hvilken størrelse bør jeg vælge?

De størrelser du ser ved hvert enkelt maleri er allerede blevet godkendt, så de vil alle levere et fint resultat. Benyt evt. et målebånd og mål efter på din væg, før du bestiller maleriet.

 

4) Ramme og indramning.

Alle vores malerier sendes sammenrullede i rør uden tilhørende ramme eller blindramme. Du står derfor selv for at bringe dit maleri ned til din lokale indrammer og få det indrammet.

 

Titel :Hestgarden indskibes i Korsør havn for at begive sig til krigsskuepladsen
Kunstner :Otto Bache
Årstal :1888
Stilart : Akademisk Kunst
Priser fra 7130 kr.
Priser fra 7130 kr.
Titel :Oberst Max Müller ved Sankelmark Sø den 6. februar 1864
Kunstner :Otto Bache
Årstal :1886
Stilart : Akademisk Kunst
Priser fra 3740 kr.
Priser fra 3740 kr.