• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Information og baggrundsviden om SCHOW KARLSEN ART

SCHOW KARLSEN ART er et dansk online galleri, der tilbyder håndmalede oliemalerier til alle med et ønske på hjerte. Alle materialer vi bruger er nøje udvalgt, og vi går op i at den maling og det lærred du får til dit maleri skal kunne holde livet ud og mere til. Malingen er skabt til at holde i århundreder og vores rustikke lærreder er slidstærke og veludførte. Endvidere arbejder vi kun med selvstændige malere som vi har arbejdet med siden 2012. Vi kan derfor altid være sikre på, at malerierne bliver malet i en kvalitet, der lever op til vores standard. Af samme årsag giver vi altid 14 dages returret på alle vores malerier. Også på specialfremstillede portrætter.

Du kan sagtens finde lidt billigere malerier og portrætter på nettet, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten for at kunne tilbyde et billigere produkt. SCHOW KARLSEN ART er dog stadig konkurrencedygtige, da vi ved at vores kunder kommer med ønsker på et produkt, der er mere end en simpel brugsgenstand. 

Det er desuden vigtigt at bemærke, at halvdelen af SCHOW KARLSEN ART befinder sig i Kina, så du er sikker på, at malerierne ikke er produceret under umenneskelige arbejdsforhold.

 

SCHOW KARLSEN ART er din garant for malerier af højeste kvalitet.