• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Information og baggrundsviden om SCHOW KARLSEN ART

SCHOW KARLSEN ART er et dansk online galleri, der sælger håndmalede oliemalerier af en meget høj kvalitet. Alle de materialer vi bruger er nogle af de bedste på markedet. Malingen er skabt til at holde i århundreder og vores lærreder er både slidstærke og pæne. Endvidere bruger vi kun anderkendte kunstnere vi har arbejdet med siden 2012, så vi altid er sikre på, at malerierne bliver malet i top kvalitet. Af samme årsag giver vi altid 14 dages returret på alle vores malerier. Også på specialfremstillede portrætter.

Du kan sagtens finde lidt billigere malerier og portrætter på nettet, men så falder kvaliteten også. Vores laveste kvalitet af reproduktioner, "detaljegrad B", er sammenlignelig med den kvalitet konkurrenterne udbyder. Alle vores konkurrenter tilbyder dertil også kun én kvalitet, den billigste (og laveste). SCHOW KARLSEN ART er konkurrencedygtige, hvis du vælger vores " detaljegrad B", der altså er konkurrenternes standard inden for detaljegrad.

Det er desuden vigtigt at bemærke, at halvdelen af SCHOW KARLSEN ART befinder sig i Kina, så du er sikker på, at malerierne ikke er produceret under umenneskelige arbejdsforhold.

Alle vores malerier er derfor altid af den højeste kvalitet. Vi har valgt ikke at opdele denne funktion i detaljegrader, da vi ikke kan stå inde for at sælge portrætter, vi ikke selv ville have hængene i vores eget hjem.

 

 

SCHOW KARLSEN ART er derfor din garant for malerier af højeste kvalitet.