• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Reproduktioner

Høj Kvalitet - Specialiserede Malere - Personlig Service

Reproduktioner

"Dekorer hjem, kontor eller andet miljø med historiens bedste motiver."

 

Stort udvalg af klassisk og moderne kunst - 175 kunstnere og 4.500 værker. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at få malet præcis det maleri du ønsker i overbevisende kvalitet. 

 

Maleriets størrelse og detaljegrad (A+, A eller B) vælger du selv. Alle størrelserne er desuden i overensstemmelse med de oprindelige størrelsesforhold. Reproduktionerne bliver derved meget flottere idet de ikke skal beskæres. Kvalitetseksempler ses her.

 

Benyt venligst menupunkterne i toppen af siden til at søge efter reproduktioner. Kunstnere er sorteret efter efternavn (eks. 'M' for 'Claude Monet'). Du kan også søge efter farve, motiv eller stilart. Prøv en Udvidet søgning, hvis du leder efter reproduktioner, der skal opfylde særlige kriterier.

 

Hos SCHOW KARLSEN ART får du en ekstra høj kvalitet inden for reproduktioner. Vi har unikke aftaler med kunstnere specialiserede i bestemte stilarter, så originalens særtræk bliver bevaret i reproduktionen i så vid udstrækning som muligt. Oliemalingen er af høj kvalitet, og vi benytter os af gode og solide materialer. Et maleri fra SCHOW KARLSEN ART er derfor et eje for livet.

 

Kvalitetsgaranti: Foto af det færdige maleri sendes til dig til godkendelse, før maleriet sendes med posten!

1) Hvilken detaljegrad skal jeg vælge?

Detaljegrader A+, A og B: Vælg detaljegrad efter hvilke forventninger du har til maleriets detaljegrad. Se retningslinjer neden for.

 

A+: Kunstneren vil yde sit optimale og bruge ekstra kræfter og tid på at få så mange af de helt små detaljer med som muligt, og i det hele taget gengive maleriet og dets farveskala så præcist som muligt. Ved højt detaljerede malerier, vil man få meget ud af at vælge detaljegrad A+, der udnytter vores maleres evner til det yderste. A+ er en ekstra høj detaljegrad som du kun finder hos SCHOW KARLSEN ART.

 

A: Detaljegrad A er vores standardkvalitet. Dette er stadig en høj kvalitet, og detaljegrad A vil kunne tilfredsstille de fleste af vores kunders krav. Er man i tvivl om, hvilken detaljegrad man skal vælge, vil vi oftest anbefale at vælge detaljegrad A.

 

B: Malerier i en detaljegrad B passer bedst til malerier, hvor detaljegraden er lav i forvejen. Man kan godt vælge et detaljeret maleri i en detaljegrad B, men så skal man indstille sig på at gå glip af mange detaljer, og udtrykket vil afvige mere fra originalen.

 

Se også vejledende video omkring valg af detaljegrad her:

 

2) Er det originalen eller reproduktionen jeg kigger på?

Billederne på vores produktsider er originalerne. For at se eksempler på reproduktioner vi allerede har lavet, kan du besøge vores demonstrationsside for reproduktioner. Du kan også besøge vores Facebook-side.

 

3) Hvilken størrelse bør jeg vælge?

De størrelser du ser ved hvert enkelt maleri er allerede blevet godkendt, så de vil alle levere et fint resultat. Benyt evt. et målebånd og mål efter på din væg, før du bestiller maleriet.

 

4) Ramme og indramning.

Alle vores malerier sendes sammenrullede i rør uden tilhørende ramme eller blindramme. Du står derfor selv for at bringe dit maleri ned til din lokale indrammer og få det indrammet.