• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Foto-til-maleri

Få personligt motiv malet som ægte oliemaleri

 

Indsend billede → Modtag uforpligtende tilbud → Bekræft eller afvis

foto-til-maleri

"Vægge er også til for at fortælle historier."

 

Maleri efter billede: Indsend det foto eller motiv du gerne vil have malet som ægte håndmalet oliemaleri. Efter du har indsendt din forespørgsel, vil vi sammen med en af vores kunstnere evaluere dit ønske, og derefter sende dig et uforpligtende tilbud via email.

 

Skræddersyet Maleri - Høj Detaljerigdom - Personlig Service

Vedhæft billede *
Find ønskede billede på din computer.
Ønsket størrelse *
Mindste størrelse er 30cm x 30cm.
Bredde (cm)
×
Højde (cm)
Kontaktinformation
CAPTCHA
Vi benytter os af CAPTCHA koden for at forhindre spam. Du skal blot indtaste koden vist i feltet nedenfor.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

1) Hvordan laver jeg en forespørgsel på et foto-til-maleri?

Vejledning: Se vejledende video om vores foto-til-maleri kategori:


2) Detaljegrader A+, A og B.

I kategorien Foto-til-maleri har du muligheden for at få lavet dit maleri i tre forskellige detaljegrader, der også kan forstås som tre kvalitetsniveauer, hvor 'A+' er den højeste kvalitet. 'A' står får den høje kvalitet og vores laveste detaljegrad kalder vi for 'B'. Vi giver som standard dig et tilbud i detaljegrad A, men nævn det til os i kommentarfeltet eller din email, hvis du gerne også vil have dit tilbud i en af de andre detaljegrader også.


Når du indsender en forespørgsel, vil du som standard kun få udarbejdet et tilbud i detaljegrad A, hvis ikke du specifikt efterspørger andre detaljegrader. I langt de fleste tilfælde anbefaler vi også detaljegrad A, der er af en flot og naturlig kvalitet til kategorien 'foto-til-maleri'.

 
3) Hvordan udføres et maleri lavet på baggrund af et foto?

Malerteknik: Først skal fotoet meget nøje skitseres over på et lærred, hvorefter maleren begynder at male. Vores malerier i denne kategori bliver malet så nøjagtigt som muligt. Foto-til-maleri produkter bliver håndmalet ligesom alle vores andre malerier. Intet tryk og man vil trods den fotonaturalistiske stil stadig kunne se kunstnerens personlige penselstrøg.

 
4) Hvad kan jeg sende ind til foto-til-maleri?

Motivtyper: I kategorien foto-til-maleri er der ingen begræsninger på, hvad du kan sende ind til os. Har du et billede i digitalt format, er du mere end velkommen til at sende det ind til os og få et gratis tilbud. Det er selvfølgelig ikke bindende at få lavet et tilbud.


5) Hvad er leveringstiden på foto-til-maleri?

Leveringstider: Dette afhænger af, hvor detaljeret billedet du sender ind til os er. Har vi at gøre med et simpelt mønster, vil leveringstiden eksempelvis være kortere end et detaljeret bybillede fuldt med mennesker, biler, butikker osv.. Leveringstiden er typisk 4 uger, alt afhængig af maleriets sværhedsgrad.


6) Hvordan foregår et køb af et foto-til-maleri?

Betaling: Når du beslutter dig for at købe et maleri, efter at have indsendt en forespørgsel og fået udarbejdet et tilbud, sender vi dig et betalingslink, der fører dig ud i indkøbsvognen med dit ønskede maleri. Herefter skal du indtaste dine kontaktoplysninger og derefter betale via vores sikre Quickpay betalingsmodul. Du kan også lave en bankoverførsel til os, hvis du ikke er sikker på hvordan man betaler via vores web-shop.

 

7) Ramme og indramning.

Alle vores malerier sendes sammenrullede i rør uden tilhørende ramme eller blindramme. Du står derfor selv for at bringe dit maleri ned til din lokale indrammer og få det indrammet.