• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • E-mail: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Foto-til-maleri

Få dit motiv malet som ægte oliemaleri

 

1. Indsend billede   2. Modtag GRATIS prisvurdering   3. Bekræft eller afvis ordre

foto-til-maleri

Maleri efter billede: I foto-til-maleri kategorien kan du indsende fotoer og motiver som du gerne vil have malet om til ægte oliemaleri. Efter du har indsendt en forespørgsel på et Foto-til-maleri, vil vi sammen med en af vores kunstnere vurdere maleriets pris, og derefter sende dig et GRATIS tilbud på et håndmalet oliemaleri.

 

Du modtager dit tilbud via email eller telefon, så snart vi har vurderet din forespørgsel. Herefter vælger du frit, om du vil bestille maleriet eller ej.  

 

Høj Detaljerigdom - Skræddersyet Løsning - Personligt Maleri

Vedhæft billede *
Find ønskede billede på din computer.
Ønsket størrelse *
Min. størrelse vi kan male er 30cm x 30cm.
Bredde (cm)
×
Højde (cm)
Kontaktinformation

1) Hvordan laver jeg en forespørgsel på et foto-til-maleri?

Vejledning: Se vejledende video om vores foto-til-maleri kategori:


2) Detaljegrader A+, A og B.

I kategorien Foto-til-maleri har du muligheden for at få lavet dit maleri i tre forskellige detaljegrader, der også kan forstås som tre kvalitetsniveauer, hvor 'A+' er den højeste kvalitet. 'A' står får den høje kvalitet og vores laveste detaljegrad kalder vi for 'B'.


Når du indsender en forespørgsel, vil du som standard kun få udarbejdet et tilbud i detaljegrad A, hvis ikke du specifikt efterspørger andre detaljegrader. I langt de fleste tilfælde anbefaler vi også detaljegrad A, der er af en flot og naturlig kvalitet til kategorien 'foto-til-maleri'.

 
3) Hvordan udføres et maleri lavet på baggrund af et foto?

Malerteknik: Først skal fotoet meget nøje skitseres over på et lærred, hvorefter maleren begynder at male. Vores malerier i denne kategori bliver malet så nøjagtigt som muligt. Foto-til-maleri produkter bliver håndmalet ligesom alle vores andre malerier. Intet tryk og man vil trods den fotonaturalistiske stil stadig kunne se kunstnerens personlige penselstrøg.

 
4) Hvad kan jeg sende ind til foto-til-maleri?

Motivtyper: I kategorien foto-til-maleri er der ingen begræsninger på, hvad du kan sende ind til os. Har du et billede i digitalt format, er du mere end velkommen til at sende det ind til os og få et gratis tilbud. Det er selvfølgelig ikke bindende at få lavet et tilbud.


5) Hvad er leveringstiden på foto-til-maleri?

Leveringstider: Dette afhænger af, hvor detaljeret billedet du sender ind til os er. Har vi at gøre med et simpelt mønster, vil leveringstiden eksempelvis være kortere end et detaljeret bybillede fuldt med mennesker, biler, butikker osv.. Leveringstiden er typisk 4 uger, alt afhængig af maleriets sværhedsgrad.


6) Hvordan foregår et køb af et foto-til-maleri?

Betaling: Når du beslutter dig for at købe et maleri, efter at have indsendt en forespørgsel og fået udarbejdet et tilbud, sender vi dig et betalingslink, der fører dig ud i indkøbsvognen med dit ønskede maleri. Herefter skal du indtaste dine kontaktoplysninger og derefter betale via vores sikre Quickpay betalingsmodul. Du kan også lave en bankoverførsel til os, hvis du ikke er sikker på hvordan man betaler via vores web-shop.

 

7) Ramme og indramning.

Alle vores malerier sendes sammenrullede i rør. Du står derfor selv for at bringe dit maleri ned til din lokale indrammer og få det indrammet.