• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Hvem er vi?

SCHOW KARLSEN ART er et dansk online galleri, der sælger håndmalede oliemalerier af høj kvalitet. Du finder os altså kun på nettet, da vi med denne forretningsmodel kan tilbyde dig ekstra fordelagtige priser, idet vi via net-baseret handel kan skære ned på en masse unødvendige udgifter.

Vores malerier bliver malet af vores egne tilknyttede kunstnere, hver især specialiseret i enten reproduktion af klassisk vestlig kunst, portrætkunst eller skræddersyet foto-til-maleri. Vi er stolte af at arbejde sammen med mange dygtige kunstnere, og vores kunstnere er da selv begejstrede for at have fået muligheden, for at blive en del af et internationalt foretagende, der sælger kunst i ude i verden. SCHOW KARLSEN ART's tilknyttede kunstnere er desuden uddannede i vestlig maleteknik.

Virksomheden ledes af Kina-ekspert Bjørn Ingwar Karlsen. Jeg er stærk drevet af min interesse for malerikunst og vil derfor gerne have kunsten så tæt på livet som muligt. Via SCHOW KARLSEN ART er min drøm næsten gået i opfyldelse. Jeg mangler kun at dele drømmen og kunsten med dig.    

 

Vores mission

Vores mission er at udbygge æstetiske og følelsmæssige dimensioner af folks liv, ved at tilføre dagligdagsrum med farve, personlighed og atmosfære. SCHOW KARLSEN ART vil være forgænger i at få flere oliemalerier på væggene i Danmark. Ved at kombinere høj kvalitet og æstetik med et prisleje, hvor alle kan være med, gør vi det muligt for alle at kunne anskaffe sig flot malerikunst, og tilføje ens hjemlige eller professionelle omgivelser ekstra dybde. Er dit hjem eller kontor fyldt med uvedkommende plakater eller kedelige hvide vægge, så hjælper vi dig gerne med at få noget liv tilbage i dine opholdssteder. Malerier kan virke afstressende og være med til at sætte gang i tanker, ny kreativitet eller en vedkommende samtale.

 

Kreative løsninger

Vi imødekommer alle typer forespørgsler og vil hellere end gerne hjælpe med at få dine personlige maleriønsker opfyldt. Det er lige meget om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed. I samarbejde med vores kunstnere kan vi hjælpe dig/jer med at få mange typer ønske opfyldt. Tøv derfor ikke med at henvende dig til os.

 

Høj kvalitet

Uanset hvilket slags maleri du bestiller fra SCHOW KARLSEN ART, vil du altid modtage et produkt af højeste kvalitet. Vi indgår kun i samarbejde med kunstnere, der lever op til vores høje krav, og vi benytter os kun af materialer af højeste kvalitet. Alle bestillinger bliver overleveret personligt af Bjørn Ingwar Karlsen, der sørger for at få æstetiske detaljer og specielle ønsker frem i maleriet.  

 

Sikker nethandel

Du kan føle dig i trygge hænder, når du køber et maleri hos SCHOW KARLSEN ART. Vores ypperste målsætning er, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. SCHOW KARLSEN ART's høje etiske standpunkt er i vores øjne den bedste garanti vi kan give dig for en sikker handel på nettet.