• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Detaljegrader - forklaring og eksempler

Her kan du få et hurtigt og nemt overblik over de tre forskellige detaljegrader vi kan male inden for reproduktioner: A+, A og B. Alle SCHOW KARLSEN ART's malerier er håndmalet af rigtige kunstnere, der kun benytter sig af oliemaling af fin kvalitet. Er du i tvivl om hvilken detaljegrad du bør vælge til dit ønskede maleri, så skriv en mail til os på salg@schowkarlsen.dk, og så hjælper vi dig hellere end gerne med din forespørgsel.  

A+ detaljegrad

Detaljegraden A+ er det mest detaljerede niveau vi kan male. Når du bestiller et maleri i A+ kvalitet, vil kunstneren bruge ekstra tid og kræfter på at få så mange små detaljer med som muligt, og i det hele taget at få reproduktionen til at ligne originalen så meget som muligt. 

A detaljegrad

De fleste af vores kunder vælger at få malet i detaljegrad A. Detaljegrad A er en fin blanding af høj kvalitet og et tilgængeligt prisleje. Til dig, som er i tvivl om du skal vælge A+, A eller B, vil vi som regel anbefale dig at få malet dit maleri i en A kvalitet.

B detaljegrad

Detaljegrad B er vores laveste detaljegrad og passer bedst til mindre detaljerede motiver, såsom abstrakte malerier eller motiver med grovere penselstrøg og lavere grad af detaljerigdom. I detaljegrad B vil kunstneren bruge betydeligt mindre tid på maleriet i forhold til A eller A+.

Eksempler