• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Købsforløb og udførelse

 

Læs under punkterne A og B, hvordan du let bestiller dit maleri fra SCHOW KARLSEN ART, og hvordan købsforløbet foregår hos os.

 

A) Foretagelse af køb på schowkarlsen.dk

 

Du kan enten vælge at lave et køb via vores hjemmeside, hvor du betaler med kort som normalt, eller du kan vælge at lave din ordre over email ved at skrive til os på salg@schowkarlsen.dk. Lige meget hvilken af de to bestillingsformer du vælger, vil din ordre blive evalueret og gennemgået af os personligt, så dit maleri bliver lavet efter dine personlige ønsker.

NB! Ved køb af foto-til-maleri: Du vil enten kunne betale via et betalingslink vi sender til dig efter du har fået en pris, eller du vil kunne vælge at betale via simpel bankoverførsel med netbank. Priser på foto-til-maleri skal behandles individuelt da vi ikke kender maleriets sværhedsgrad på forhånd, så derfor vil processen afvige en anelse fra punkt A (dog ikke punkt B).

Der er selvfølgelig ingen forskel på, hvordan din ordre bliver behandlet på baggrund af, hvilken bestillingsform du ønsker.

 

Vejledning ved køb med betalingskort via web-shoppens betalingsmodul:

 

1. Find den vare du ønsker og læg i indkøbskurv. Gå herefter til indkøbsvognen og så til kassen.

2. Efter tryk på 'Til betaling' indtaster du dine personlige oplysninger.

3. Vælg betalingsmåde.

4. Læs og godkend vores forretningsbetingelser.

5. Tjek på opsamlingssiden, at alle dine oplysninger og ønskede varer er korrekte og godkend købet.

6. Du vil modtage en ordrebekræftelse, når din ordre er gået igennem vores system.

7. Vi evaluerer din ordre og kontakter dig personligt over mail eller telefon for at bekræfte at vi er helt enige om, hvordan maleriet skal udføres.

 

B) Sådan kommer dit køb og udførelse af maleri til at forløbe

 

1. Vi bliver enige om, hvordan maleriet bør udføres. Vi vil i samråd med vores malere altid komme med vores personlige bud på, hvordan vi mener dit maleri bør udføres, men lytter selvfølgelig altid til de krav du har til det ønskede maleri.

2. Når vi er enige omkring maleriets udførelse overleveres ordren til den mest passende af vores malere, der vil gå i gang med maleriet så hurtigt som muligt. Vi oplyser dig også om, hvornår dit maleri bør være malet færdig.

3. Du modtager et foto til godkendelse via email, efter maleriet er blevet udført af kunstneren og vi selv har godkendt maleriet.

4. Du kan enten godkende maleriet eller bede om at få lavet rettelser, hvis der er noget du mener burde have været lavet anderledes. Vi sender dig ikke maleriet, før du har godkendt det personligt.

5. Efter godkendelse vil dit maleri blive sendt fra Kina mod Danmark, så snart vi har en forsendelse klar. Vi sender normalt 2-4 gange om måneden, og maksimum én gang om ugen. Dit oliemaleri sendes sammenrullet i et rør, hvilket er den sikreste og mest økonomiske løsning for alle. 

6. Når dit maleri er ankommet til vores kontor i København, vil det kvit og frit blive sendt mod din ønskede leveringsadresse. Herefter er det blot op til dig at finde en indrammer/glarmester, der kan hjælpe dig med at få indrammet dit maleri. Vi hjælper gerne med at anbefale en indrammer.

 

Under hele forløbet vil Bjørn Karlsen stå personligt til rådighed for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.