• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Vores kunstnere

 

Her kan du se en liste over de kunstnere SCHOW KARLSEN ART samarbejder med.

 

Gruppefoto

 

Li Ming

Maleritype: Landskabsmaleri
Født: 1. november 1969, Guangxi, Kina
Uddannelse: Guangxi Kunstakademi

Li Ming er landskabsmaler og maler både inden for kategorierne Reproduktioner og Foto-til-maleri. Samtidig er Li Ming assisterende manager for alle vores kinesiske malere og hjælper med at sørge for produktionen kører efter vores planlægning og deadlines bliver overholdt. Når Li Ming ikke hjælper til i SCHOW KARLSEN ART har han sit eget lille galleri som han driver sammen med sin kone Chen Yan, der også er en af de malere vi samarbejder med på fast basis. Li Ming er oprindeligt specialiseret i det storslåede romantiske landskabsmaleri, men kan selvfølgelig også male mere nedtonede landskabsmotiver. Li Ming har tidligere også undervist i maleri.

 

Chen Yan

Maleritype: Reproduktioner (impressionisme, kubisme og ekspressionisme)
Født: 1. februar 1974, Guangxi, Kina
Uddannelse: Guilin Kunstskole

Chen Yan er vores kvindelige impressionistiske maler og er rigtig dygtig til at arbejde med de tykkere og grovere penselstrøg. Når Chen Yan maler foregår en stor del af arbejdet med at blande farverne helt korrekt på paletten, før pensler og spateler i forskellige størrelser bliver taget i brug, og farverne med stor præcision bliver ført op på lærredet. Bestiller du et impressionistisk maleri hos SCHOW KARLSEN ART er der stor chance for, at det er Chen Yan, der kommer til at male dit maleri. Vi garanterer du ikke vil blive skuffet. Chen Yan er desuden gift med vores landskabsmaler Li Ming, og de har sammen to børn.

 

Fang Guo

Maleritype: Reproduktioner (akademisk kunst)
Født: 29. juni 1973, Hunan, Kina
Uddannelse: Huaihai Universitet for Lærere, kunstlinje

Fang Guo er ekstremt dygtig til detaljerede malerier, hvor der indgår menneskeskikkelser. Det kan både være klassiske malerier af den mere akademiske stil eller moderne impressionistisk kunst. Fang Guo besidder en utrolig tålmodighed og selvbeherskelse, hvilke er meget vigtige egenskaber, når man skal male de store og detaljerede malerier, og nok også derfor Fang Guo er så dygtig til at male malerier, der kræver små pensler og milimeterpræcise penselstrøg. Fang Guo er også rigtig dygtig og erfaren i at male reproduktioner af P.S. Krøyer, der ofte er en blanding af impressionisme og realisme. Der er ikke rigtig den stilart Fang Guo ikke vil kunne male, og vi er utroligt heldige at have adgang til en maler med et så højt teknisk niveau som Fang Guo.

 

Liu Fu Da

Maleritype: Portrætmaleri
Født: 16. marts 1978, Fujian, Kina

Uddannelse: Fujians Faglige Kunstskole

Vores dygtige portrætmaler Liu Fu Da er fuldt specialiseret i portrætmaleri og har mange års erfaring inden for portrætgenren. Med "fuldt specialiseret" mener vi, at Liu Fu Da altså udelukkende beskæftiger sig med portrætter og ikke maler andre typer malerier. Stilen er naturalistisk, hvilket er den type portrætmaleri de fleste bliver gladest for og som gennem historien også er blevet dyrket langt mest, da det er naturligt, at mennesker gerne vil have portrætmalerier, der ligner de personer man holder af. Der er også noget helt specielt ved et maleri frem for et foto. Selvom et foto også kan være flot, vil det aldrig kunne frembringe den samme varme og udstråling som penselstrøgene fra en ægte portrætmaler med ægte oliemaling kan skabe. Liu Fu Da er desuden fuldt kompetent i at male danskere og vi gennemgår altid portrættets forskellige farvenuancer, detaljer og specielle krav med Liu Fu Da, før et portrætmaleri påbegyndes. Se evt. eksempler på Liu Fu Da's portrætmalerier under kvalitetseksempler.

 

Huang Ji

Maleritype: Foto-til-maleri
Født: 3. november 1980, Guangxi, Kina
Uddannelse: Guangxi Baise Universitet

Har du bestilt et foto-til-maleri vil dit maleri højst sandsynligt blive udført af vores yngste maler Huang Ji, der en mester i naturalistisk kunst. Han kan altså få tingene til at ligne virkeligheden meget præcist. Stadigvæk skal du dog altid regne med at få et unikt produkt, da maleriet er udført i hånden af et menneske i stedet for at blive printet ud af en maskine. Et håndmalet oliemaleri vil altid have sine særtegn i forhold til et digitalt billede du kan se på din computerskræm, og til trods for den hyperrealistiske stil som Huang Ji benytter sig af, vil du også kunne se spor efter de sirlige penselstrøg på maleriet. Se eksempler på nogle af Huang Ji's malerier under 'Kvalitetseksempler' som du finder under info-menuen.  

 

Huang Hai

Maleritype: Dyreportræt
Født: 22. juni 1983, Jiangsu, Kina
Uddannelse: Kunstlinjen på Nanjings Erhvervsfaglige Skole

Huang Hai er SCHOW KARLSEN ART’s yngste maler og sørger for at male smukke naturtro portrætmalerier af dyr. Huang Hai er fantastisk til at gengive alle former for pels, hvilket er en svær opgave, der løfter dyreportrætter op på samme linje som portrætter af mennesker. Dyreportrætter indbefatter ikke kun portrætter af kæledyr, men eksempelvis også entusiaster af forskellige dyreracer som fugle, vildt eller sommerfugle vil kunne få stor glæde af Huang Hais kompetencer. Det kan også være du har været på safari eller ude at se delfiner – lige meget hvilken type maleri du ønsker inden for denne kategori vil Huang Hai kunne løse opgaven, såfremt fotomaterialet er af god kvalitet.