• GRATIS LEVERING
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • ÆGTE HÅNDMALEDE OLIEMALERIER
  • image
  • Email: salg@schowkarlsen.dk

 

penselstrøg for penselstrøg
  Menu

Bjergprædikenen (1877)

Af Carl Bloch (1834 - 1890, København)

Størrelse (cm)
Stor 109 x 120
6300 DKK
Kæmpe 136 x 150
9820 DKK
Mega 164 x 180
14210 DKK
Detaljegrad
A+
7910 DKK
A
6300 DKK
B
5400 DKK
Pris 6300 DKK
Beskrivelse
Carl Blochs originalversion af Bjergprædikenen, der viser Jesus i gang med sin såkaldte tale på bjerget. Talen indeholdte Saligprisningerne, bønnen Fadervor, rådet om at man ikke skal sætte sit lys under skæppe, den berømte gyldne regel "alt, hvad I vil, at mennesker skal gøre mod jer, det skal I også gøre mod dem" og skærpelsen af seks af Moselovens regler.

1) Hvilken detaljegrad skal jeg vælge?

Detaljegrader A+, A og B: Vælg detaljegrad efter hvilke forventninger du har til maleriets detaljegrad. Se retningslinjer neden for.

 

A+: Kunstneren vil yde sit optimale og bruge ekstra kræfter og tid på at få så mange af de helt små detaljer med som muligt, og i det hele taget gengive maleriet og dets farveskala så præcist som muligt. Ved højt detaljerede malerier, vil man få meget ud af at vælge detaljegrad A+, der udnytter vores maleres evner til det yderste. A+ er en ekstra høj detaljegrad som du kun finder hos SCHOW KARLSEN ART.

 

A: Detaljegrad A er vores standardkvalitet. Dette er stadig en høj kvalitet, og detaljegrad A vil kunne tilfredsstille de fleste af vores kunders krav. Er man i tvivl om, hvilken detaljegrad man skal vælge, vil vi oftest anbefale at vælge detaljegrad A.

 

B: Malerier i en detaljegrad B passer bedst til malerier, hvor detaljegraden er lav i forvejen. Man kan godt vælge et detaljeret maleri i en detaljegrad B, men så skal man indstille sig på at gå glip af mange detaljer, og udtrykket vil afvige mere fra originalen.

 

Se også vejledende video omkring valg af detaljegrad her:

 

2) Er det originalen eller reproduktionen jeg kigger på?

Billederne på vores produktsider er originalerne. For at se eksempler på reproduktioner vi allerede har lavet, kan du besøge vores demonstrationsside for reproduktioner. Du kan også besøge vores Facebook-side.

 

3) Hvilken størrelse bør jeg vælge?

De størrelser du ser ved hvert enkelt maleri er allerede blevet godkendt, så de vil alle levere et fint resultat. Benyt evt. et målebånd og mål efter på din væg, før du bestiller maleriet.

 

4) Ramme og indramning.

Alle vores malerier sendes sammenrullede i rør uden tilhørende ramme eller blindramme. Du står derfor selv for at bringe dit maleri ned til din lokale indrammer og få det indrammet.

 

Titel :Bjergprædikenen
Kunstner :Carl Bloch
Årstal :1877
Stilart : Romantikken
Priser fra 5400 kr.
Stilart: Romantikken
Priser fra 5400 kr.
Titel :Fra et romersk osteria
Kunstner :Carl Bloch
Årstal :1866
Stilart : Romantikken
Priser fra 5940 kr.
Stilart: Romantikken
Priser fra 5940 kr.
Titel :Kristus i Getsemane
Kunstner :Carl Bloch
Årstal :1873
Stilart : Romantikken
Priser fra 2110 kr.
Stilart: Romantikken
Priser fra 2110 kr.
Titel :Samson hos Filisterne
Kunstner :Carl Bloch
Årstal :1863
Stilart : Romantikken
Priser fra 4460 kr.
Stilart: Romantikken
Priser fra 4460 kr.